Avís legal

En compliment de la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic us informem que la titularitat d'aquest lloc web correspon a TÈCNIQUES DE GESTIÓ AMBIENTAL, S.L., societat mercantil amb NIF B59811554 i domicili a Sant Just Desvern, al carrer Creu, 30, telèfon 93 3723832, fax 93 470 61 27 i correu electrònic tgasl@tgasl.com.

Continguts

La finalitat del present lloc web és la de donar a conèixer al públic en general les activitats de l'empresa TÈCNIQUES DE GESTIÓ AMBIENTAL, S.L. i els serveis que presta als seus clients.

Tot el contigut d'aquesta web així com la seva estructura, disseny, fotografies i codi font són propietat exclusiva de TÈCNIQUES DE GESTIÓ AMBIENTAL, S.L. Això s'entén sense prejudici de la plena titularitat que ostenten les entitats col·laboradores sobre els seus propis logotips i marques.

L'exercici exclusiu dels drets d'explotació així com de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació correspon a TÈCNIQUES DE GESTIÓ AMBIENTAL. S.L.

Únicament es concedirà el dret de reproducció parcial del lloc web amb l'autorització expressa i per escrit de TÈCNIQUES DE GESTIÓ AMBIENTAL. S.L. i sempre que no es realitzi per a fins comercials i respectant els acords establerts.

Protecció de dades

D'acord amb el que estableix la llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de caràcter personal, TÈCNIQUES DE GESTIÓ AMBIENTAL, S.L. garantitza la seguretat i la confidencialitat de les dades proporcionades pels seus clients i pels usuaris de la web que en cap cas seran cedides o venudes a tercers.

Enllaços externs

El lloc web de TÈCNIQUES DE GESTIÓ AMBIENTAL. S.L. pot contenir enllaços cap a altres llocs web. TÈCNIQUES DE GESTIÓ AMBIENTAL, S.L. no assumeix cap mena de responsabilitat sobre el contingut o les informacions d'aquests llocs.

 Web desenvolupada per TGA, SL-2009-2012 - C/ Creu, 30 - 08960 Sant Just Desvern - Tel. 93 3723832 - Fax 93 4706127 -  tgasl@tgasl.com -
Avís legal