Aigües residuals i depurades

El principal objectiu dels processos convencionals de depuració d'aigües residuals consisteix en l'obtenció d'un efluent en condicions de ser rebut pel medi receptor sense ocasionar alteracions en el seu equilibri ecològic.

En el cas de la depuració d'aigües residuals d'origen urbà calen fortes inversions en instal·lacions i equips, mentre que els costos d'operació i de manteniment signifiquen una partida important en els pressupostos municipals.

Per tant, juntament amb les consideracions d'ordre mediambiental, social, legal i polític de depuració d'aigües residuals, cal tenir en compte els aspectes econòmics i de desenvolupament lligats a un recurs que, en determinades circumstàncies, pot ésser susceptible d'altres utilitzacions abans de ser definitivament eliminat.

L'equip tècnic de TGA estudia cada situació concreta amb la profunditat necessària per assegurar la viabilitat de la reutilització en les condicions de seguretat i rendibilitat exigibles en una societat avançada i sensible a les actuacions del Medi Ambient.

Guia de Compostatge

 Web desenvolupada per TGA, SL-2009-2012 - C/ Creu, 30 - 08960 Sant Just Desvern - Tel. 93 3723832 - Fax 93 4706127 -  tgasl@tgasl.com -
Avís legal