Els residus orgànics

Les activitats pròpies dels diversos sectors de producció generen diferents tipus de residus orgànics que acaben configurant situacions problemàtiques en la mesura en que es troben descontextualitzats de la seva esfera d'activitat.

Cada activitat i cada procés dóna lloc a materials orgànics amb diferents propietats, les quals han d'ésser considerades en el moment d'establir una estratègia d'actuació.

La competència tècnica de TGA fa possible abordar l'aprofitament i l'eliminació dels residus orgànics amb les solucions estratègiques i tecnològiques més adequades a cada context en funció de les característiques pròpies dels residus, de la seva concentració i de la seva situació en l'espai per tal de preservar al màxim l'equilibri del medi natural.

La nostra experiència en el disseny de plantes de compostatge de fangs i de fracció orgànica de residus municipals ens situa com a empresa de referència en aquest àmbit  a Catalunya.

Guia de Compostatge

 Web desenvolupada per TGA, SL-2009-2012 - C/ Creu, 30 - 08960 Sant Just Desvern - Tel. 93 3723832 - Fax 93 4706127 -  tgasl@tgasl.com -
Avís legal